perjantai 7. maaliskuuta 2014

Työharjoittelun satoa

Viime viikkojen aikana on tullut juostua vaikka minne ja tehtyä vaikka mitä. Työpajojen toteutukset on saatu kunnialla kasaan, on ollut fotomaratoonia Mikkelin pääkirjastolla, sarjakuvaa Haukivuorella ja paljon muutakin. Näistä meille myöhemmin päivittelevät Suomen Nuoriso-opiston opiskelijat :-)

Eilen olimme viellä tien päällä yhden isomman prokkiksen kanssa Savonlinnan Savon kodilla järjestämässä kodin asukkaille valokuvauspäivää. Päivä oli antoisa ja valokuvia kertyi jopa satoja! Valokuvista valitaan parhaimmat ja niistä järjestetään näyttely Savonlinnan kirjastoon. Näyttelyn avajaiset ovat 24.3. be there or be square !

Meidän täyspäiväinen harjoittelu Kirjavaa-hankkeessa on tämän päivän jälkeen ohitse. Huhhuh, johan tässä ehdittiin jo töitä tekemäänkin.

Mitä kaikkea tästä harjoittelusta opimme? Ainakin yhden jos toisenkin menetelmän oikein kantapään kautta. Esimerkiksi:

- digitarinat ja origamit tulevat jo uniimme
- olemme veteraaneja fotomaratoonareita
- saimme suunnittella ja toteuttaa koulutuksia
- osallistuimme yökirjastoon joten homma hoitunee meiltä tulevaisuudessa
- tutustuimme moniin eri hankkeen yhteistyötahoihin
- pääsimme kohtaamaan kehitysvammaisia, joka oli meille molemmille työn merkeissä uutta ja ohjaamaan heille valokuvausta

sekä kaiken kukkuraksi Hanna oppi (tai joutui) ajamaan automaattivaihteista pakettiautoa.

Että näin. Esitämme siis oman kiitoksemme näillä sanoilla, harjoittelu oli antoisa ja siitä saadut eväät varmasti hyödyllisiä tulevaisuudessa!



- (Kohta entiset) työharjoittelijat Merja ja Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti