tiistai 11. maaliskuuta 2014

Digitarina: Tähtiä kuin Otavassa 20.2.2014

Oli torstai-iltapäivä, synkänpuoleinen tavallinen talvinen sää. Suuntasimme kaksi autonnokkaa, väreiltään sininen ja harmaa, kohti Otavaa. Emme oikein tienneet minne mennä (Passion-Pasi ajoi snadisti ohi), mutta emme tarvinneet navigaattoria sillä tähdet johdattivat meitä/meidät perille. Matka sujui leppoisasti ja pienessä odottavan jännittyneessä tilassa. Perillä meitä odotti Vain kirjavaa- hankkeen vetäjät, mutta ei yhtään nuorta. No, emme kuitenkaan tästä huolestuneet, sillä olimme paikalla hieman etuajassa.

Emme odottaneet mitään varsinaista yleisöryntäystä, mutta sellaiseksi se meinasi muodostua. Puolisen tuntia odotimme jännitystä pidätellen saapuuko paikalle ketään. Sitten VIHDOINKIN! Ensimmäiset urhot näkyivät siintävän horisontissa! Innostuimme silminnähden. Ensimmäisten neljän nuoren urhon jälkeen paikalle saapui myös muita Otavan nuoria sankareita. Sankarittaria emme valitettavasti onnistuneet paikalle haalimaan.

Kerroimme paikalle saapuneille digitarinan aiheet, jotka olivat Otavan nuorisotalon parannusehdotukset tai sitten heidän oma valintainen aihe. Siellä alettiinkin heti heitellä aiheita ilmaan, mutta nopeasti kävi ilmi, että osan kiinnostuskiikarit oli työnnetty jonnekin silmien ulottumattomiin... Onneksemme paikalla oli kuitenkin pari reipasta poikaa, jotka tekivät onnistuneen ja erittäin hienon digitarinan Otavan nuorisotalosta. Paikallaolijoilla meinasi ihan silmäkulma alkaa kostumaan poikien hienoa teosta katsellessa.

Loppuyhteenvetona voisi siis sanoa, että vaikka vain pari teki digitarinan loppuun asti, niin ohjaustuokiomme oli onnistunut. Kaikille jäi erittäin hyvä fiilis, koska nuorisotaloa koskeva teos oli puhutteleva ja toiveita herättävä. Tämä oli hyvä päätös koko meidän Kirjavaa hankkeen projektille. Akat ja ressukat kiittää ja kuittaa!! Adios, goodnight ja hasta la vista babies! IHANAA!!!

Passion-Pasi, Addiction-Antti, MovieMaker-Marika, Killer-Kristiina, Judas-Jonna, TigerEye-Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti