torstai 16. tammikuuta 2014

TÄSTÄ SE LÄHTEE, HIPJEI!

AKAT & RESSUKAT
No niin, tästä se lähtee!!! Saamme olla ihanalla mediakasvatuksen tunneilla Suomen nuoriso-opistolla. Vitsit, että osaakin olla kivaa! Meidän ryhmä, johon kuuluu Pasi, Antti, Marika, Eve, Tanja ja minä Jonna (jippijaijee!) on kyllä NIIIIIIIN innoissaan tästä tulevasta kurssista. Pääsemme osallistumaan Kirjavaa- hankkeeseen, johon myös tämä blogin pitäminen kuuluu. Huisia! Meidän ryhmän aiheena on digitarina. Muuta emme saaneet siitä kuulemma sanoa, joten jääköön se tuohon yhteen pieneen ja mitättömään lauseeseen.

Mitäpä sitten..? Puhutaanpa sitten hetki meidän ryhmästä!  Kuten jo nimistä voi päätellä, meillä on akkavalta; neljä tyttöä ja kaksi ressukkaa. 
Pasi, ensimmäinen ressukoista,  on leppoinen ja huumorintajuinen huurteisen ystävä. Pasin tunnistaa sateenkaaren värisestä talvilippapiposta!  Pasilla on ennen ollut Mikko Alatalo- tyyliset , siniset silmälasit. Tällä hetkellä ne on jossain ullakon perukoilla, mutta HÄN on luvannut  etsiä ne minua varten, JIPII! J Sitten Antti, toinen ressukoista.  Antti on meidän tietokone-ekspertti. Hän päästelee erikoisia ääniä, eritoten suustaan. Antti on hauska ja naurattaa meitä tyttöjä huisin paljon, haha! Hän on siis melkoinen naistennaurattaja.

Siirrytäänpä tyttöihin. Ensimmäisenä Marika, meidän iloisen pessimistinen lolittajamme. Marikan tunnistaa lyhyistä ja napakoista argumenteista sekä mustanpuhuvasta ulkomuodosta (en tarkoita ihonväriä). Hullu kissanainen (Catwoman, MIAU!).
 Seuraavaksi Eve, jonka tunnistaa hiuksista. Niistä löytyy AAAAINA oranssia, mikä on Even lempiväri. Evellä on ihana ja omalaatuisin nauru. Se kuulostaa siltä kuin helmiä tippuisi lattialle. J Jos kaipaat seuraa kaupungille, kannattaa lähteä Even kanssa sillä se on huippua! 
Sitten Tanja, meidän mamma. Tanjalla on äiti. (No shit, Sherlock!) Tanja on myös itse äiti.  Hänellä on pikkuinen Sofia-tyttö. Lempeäkasvoinen Tanja omistaa myös hyvän huumorin, vaikkei välttämättä tajua sitä (läpändeerus, tajuaa se!).  
Viimeisenä ja vähäisimpänä MINÄ (the Eagle has landed…) Jonna. J Minä olen paras ja ihana ja kaikkien kaveri jaja hirrrveen ystävällinen ja säteilevä ja mukava ja siis sanoinko jo että ihana, joo siis itselleni. Muille olenkin 179cm pelkkää haastetta. En koskaan kiroile sivistyneesti.
Kyllä, siinä me ollaan! Koko meidän ah-niin-ihana-ryhmämme. Nyt on hyvä fiilis, tästä on hyvä jatkaa, hyvin alkanutta matkaa. Pysykää matkassa mukana, niin näette kuka riisuutuu ekana! Heissulivei ja hellät tunteet!!


Terv, Jonna, Antti ja kaikki muut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti