torstai 16. tammikuuta 2014

Kirjavaa Ristiinaa:)

Myö ollaan värikäs jengi Nuv12-luokalta. Toinen vuosi opiskeluja menossa ja hyvillä mielin mukana Kirjavaa-hanketta toteuttamassa. Meiän ryhmän määränpää on tosiaan Ristiina ja käsitöiden merkeissä vedetään hanketta siellä. Tässä pienet esittelyt meistä, tämän ryhmän jäsenistä.


Susanna - Sussu. Sussu on pieni ja punapäinen tyttö, pippurinen kuin Pikku Myy. Sussu on kova jännittämään julkisia esiintymisiä, mutta hoitaa tilanteen kuin tilanteen kotiin reippaalla ja aurinkoisella asenteellaan.

Heidi - Heidi on myös pieni ja räväkkä tytöntyllerö. Heidin raikkaanvihreä hiuskuontalo kuvastaa kovasti Heidin iloista ja huumorintajuista luonnetta. Heidi on erittäin idearikas ja omaa hyvän heittäytymiskyvyn.

Teija - Teija on yksi maailman kilteimmistä ihmisistä. Tyhmäkään tämä lempeä ( ja toisinaan myös räjähtävä) neito ei ole. Teijasta saa helposti hieman etäisen kuvan, mutta kun tämä alkaa kokea olonsa kotoisaksi, ei häntä pidättele mikään.

Stener - Stener on suorasukainen poika, joka repii huumoria aiheesta kuin aiheesta. Myös luovuus kuuluu Stenerin lahjoihin, älystä puhumattakaan. Stener on sellainen ihminen, joka on heti ensikädessä kaikkien kaveri.

Elli - Elli on viileällä älykkyydellä varustettu tyttö, jolla on myös tulinen sielu. Omaperäisen tyylitajun omaava Elli tuppaa ottamaan aina johtohahmon roolin itselleen, mutta ottaa kaikki silti hyvin huomioon.


Vaikka viiden hengen ryhmään mahtuu monta erilaista persoonaa, yhdistää meitä se, että myö ollaan kaikki kovia lukemaan. Ja myös se, että myö kaikki ollaan innoissamme Kirjavaa-hankkeesta! Uudenlaiset tavat oppia ovat aina tervetulleita, eikä meiltä puutu valmiuksia käsityö-teemaiseen ohjaustuokioon - tämän takaa juuri läpikäyty käsitöiden ohjaus - kurssikin! Myö ollaan jo nyt varmoja, että hanke tulee onnistumaan hyvin ainakin meidän osalta. Lupaamme pitää huolen myös siitä, että Kirjavaa-hankkeesta ei jää kellekkään paha maku suuhun. :)

Joten, ahoi Ristiina, täältä tullaan!


Terveisin  Heidi, Susanna, Teija, Stener & Elli  Nuv12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti