maanantai 20. tammikuuta 2014

Projektityöntekijän postaus

Tervehdys vain minunkin puolestani!

Olen Noora, ja toimin tässä Kirjavaa-hankkeessa projektityöntekijänä. Ajattelin hyödyntää tätä blogia, ja esittäytyä tässä samalla.

Koetan siis kovasti tässä hankkeessa pitää pyöriä pyörimässä ja narut käsissä. Vastavalmistuneelle yhteisöpedagogille tämä hanke on aikamoinen palapeli, mutta eiköhän tässä selvitä. Hankkeessa toimitaan siis Mikkelin, Savonlinnan ja Pieksämäen alueilla, joten mukana olevia tahoja on melkoisesti. Ja jokaisessa paikassa tehdään jotakin vähän erilaista. Se on aivan loistavaa, mutta siinä on myös muistettavaa ja huomioitavaa.

Tässä aletaan kuitenkin olla jo hyvässä vauhdissa, ja kuten Hanna edellisessä postauksessa kirjoitti, ensi viikolla alkaa työpajojen koulutukset. Odotan niitä mielenkiinnolla ja innoissani. On minulla itselläni sitten sarjakuvan ohjeistaminen, kun sen aika koittaa. Niistä kuullaan varmasti tarkempia tunnelmia myöhemmin.

Ja tähän postauksen loppuun muutamia allekirjoittanutta kuvaavia sanoja, että saa hiukan käsitystä, millainen projektityöntekijä täällä toimii. Ilopilleri, reipasääninen, kyläluuta ja ystävällinen ovat muutamia sanoja, joilla olen kuullut itseäni kuvattavan. Niin, ja kyläluuta tarkoittaa siis ihmistä, joka käy vierailuilla aika paljon. Se on vain sana, joka ei ole kaikille tuttu. Se on tullut tässä huomattua muutettuani Etelä-Savoon.

Mukavia, aurinkoisia pakkaspäiviä kaikille! :)

Noora (projektityöntekijä)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti