torstai 11. syyskuuta 2014

Syksyn kuulumiset!

Kirjavaa-hankkeen blogi on herännyt kesäuniltaan!

Hankkeessa on taas edetty paljon ja vuoden loppu häämöttääpi, mutta erityisiin tohinoihin on päästy nyt taas syksyn puolella. Kesällä pidettiin hiljaisempaa profiilia, mutta tulille laitettiin kuitenkin muutamia asioita:

o Pieksämäelle suunniteltiin elokuun loppupuolelle blogikoulutustapahtumaa, harmiksemme kuitenkin tapahtuma epäonnistui, mutta siitäkin opittiin ja nyt syksylle suunnitellaan uutta blogikoulutusta, mutta vähän erilaisempaan tyyliin!

o Elämä-lautapeliä jatkokehitettiin ahkerasti kesän aikana, itse lautapeliä muunneltiin, sääntöjä kehitettiin sekä peliin tuli uutta sisältöä ja uusia kysymyksiä ja teemoja

Lautapelin päivityskuvaa ei valitettavasti vielä ole otettu, mutta eiköhän sekin syksyn aikana ilmesty ;-)

Syksylle on luvassa vaikka mitä mukavaa toimintaa mm. uusia lautapelikokeiluita ja sen kehittämistä, Pop-up-kirjastoa Mikkelin Stellassa, blogikoulutuskokeilua Pieksämäellä, Kirjavaa-hankkeen päätösseminaaria moninaisine teemoineen ja muuta työn tiimellystä.

Kirjavaa-hankkeen nettisivuilta löytyy tälläkin hetkeltä jo kosolti matskuja työkenttien hyödynnettäväksi, käykäähän tsekkaamassa!

Stay tuned!


Kirjavin syysterkuin,
projektihärdääjä Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti