tiistai 4. helmikuuta 2014

First steps of digitarina!


30.1 torstaina, olimme kokoontuneet koulumme ATK-luokkaan tutustumaan digitarinan ihmeelliseen maailmaan. Ryhmämme odotti innolla tätä uutta kokemusta. Ja mikä kokemus se olikaan! Hyvänen aika, meinasi taju mennä (ja osalta menikin...), oli niiiiin mukavaa! Oi, jospa oisit voinut olla mukana.

Tunnit starttasivat Movie Makeriin tutustumisella. Toisille se oli tuttua kauraa, mutta toisille uutta ohraa. Ainoa pienen pieni (siis todella pieni) miinus kuuluu mahtavan koulumme tietokoneille, jotka on hankittu ennen ajanlaskumme alkua. Saatuamme kattavan ohjeistuksen digitarinan tekoon, aloimme työstämään omia töitämme ryhmissä.

Saimme valita aiheen ihan itse, IHANAA! Sitten aloimme kokoamaan tarinaa kokoon. Jotkut käyttivät apunaan kameraa ja suurin osa internetin ihmeellistä maailmaa. Täytyy kuitenkin huomioida, ettemme ottaneet kuvia mistä sattuu vaan käytimme ilmaisia kuvapankkeja! Ai niin, meinasi unohtua. Oli toinenkin miinus. Meillä oli liian vähän aikaa tehdä töistämme täydellisiä. Nyt niistä tuli vain melkein täydellisiä.. Ei se kuitenkaan haittaa, koska meillä oli muuten niin mukavaa!
Nyt meillä on erittäin hyvät valmiudet lähteä opastamaan nuorisoa digitarinan pariin. Ryhmämme ohjaa nuoria Otavassa parin viikon päästä digitarinan tekoon. Siitä tulee kyllä huippua, can´t wait!

Ryhmämme kuittaa, kiittää ja kumartaa. JIIHAA, see ya later skater!!

Iloisin terveisin, Pasippa, Antippa, Jonappa, Eveppä, Marikappa, Tanjappa

Yhden meidän luokan ryhmän tekemä digitarina <-linkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti